Romanian History and Culture

A Library of Knowledge from the Web. An Educational Website.

PSD New Stupid Ship Herder's Law

 

 

Ciobanii in zeghe si "inarmati" cu talangi, protesteaza legal, in fata unui Parlament corupt si ilegal (cu majoritate PSD=PCR Ilici, UNPR, ALDE etc. de penali, pe care ii apara de DNA, dar care au distrus industria Romaniei, pe care o distrug in continuare, si au obligat 4 milioane de Romani sa plece afara, ca ei sa jefuiasca si saraceasca mai bine tara, dar care si-au dat lor si tovarasilor lor pensii nesimtite, iar la sfarsitul mandatului doresc sa devina automat, fara concurs, functionari publici pe viata. 

Ba mai vor ca Guvernul Ciolos, pe care il critica asiduu la televiziunile toxice ale penalilor, inca din prima saptamana de la instalare si il ameninta cu motiune de cenzura, sa le rezolve toate problemele pe care ei le-au creat Romaniei, in 26 de ani de furaciuni, numai intr-un an de guvernare) impotriva legei halucinante care distruge multi milenara transhumanta si numara cainii de la stana. Ei sant inconjurati de forte de ordine in tinuta de lupta care i-au mai si gazat si imprastiat cu tunurile cu apa!

Nu tu locuri de munca, nu tu industrie, nu tu petrol, nu tu carbune, nu tu aur, nu tu minerale, nu tu autostrazi, nu tu paduri, nu tu incalzire centrala, nu tu spitale, nu tu scoli, nu tu transport feroviar, in curand nu tu TAROM, mor copii, tinerii si batranii tarii din lipsuri si indolenta si lor le pasa de cainii de la stana.

 Alte legi pentru ciobani, 

legi ce urmează să fie ''votate'':

1. Când ies cu oile la păscut, ciobanii vor fi obligați prin lege să meargă în urma lor și să le strângă "maslinele" în pungi biodegradabile.

2. Se va considera abuz și act de cruzime asupra animalelor folosirea unor cuvinte precum “hoooo”, “dâââr”, “marș”.

3. Dacă vin lupii, ciobanii sunt rugați să anunțe autoritățile și să aștepte în liniște sosirea lor.

4. Stânele trebuie să aibă acordul de funcționare ISU, MISU, PISU și CANISU.

5. Stânele cu o vechime mai mare de două ierni vor avea o bulină roșie pe gard.

6. Ciobanii care pasc turme în Ardeal se vor adresa oilor atât în limba română, cât și în limba maghiară. De asemenea, câinii sunt obligați să latre bilingv.

7. Berbecul care conduce turma va fi ales de către oi prin vot secret, democratic.

8. Oile vor putea fi tunse doar cu acordul lor scris

Halal Bibicule! 

 

 

Welcome

Recent Videos

Recent Blog Entries

Newest Members